Воскресенье, 19.05.2024
Сайт ГО КДЮЦС «Оріяна»
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Сентябрь » 21 » У Кременчуці відбувся благодійний букіністичний аукціон, присвячений Дню фізичної культури і спорту, в підтримку української армії.
08:05
У Кременчуці відбувся благодійний букіністичний аукціон, присвячений Дню фізичної культури і спорту, в підтримку української армії.
     15 вересня 2014 року у великій залі Автозаводського територіального центру з обслуговування населення відбувся благодійний букіністичний аукціон, присвячений Дню фізичної культури і спорту, в підтримку української армії.

  Аукціон був організований Кременчуцькою філією «Інваспорту», ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» при підтримці Кременчуцького клубу інвалідів «АРОКІ» (голова Ольга Бринчик), заступника міського голови Віталія Малецького, ГО «Майдан» (начальник штабу Леонід Харченко), громадянина Німеччини Едуарда Медведовського, адміністрацій Автозаводського (директор Лариса Дзюба) та Крюківського (директор Ольга Миронова) територіальних центрів з обслуговування населення.

 

На початку заходу всі учасники та гості виконали Державний гімн України.

   Потім до присутніх звернувся координатор проекту, провідний спеціаліст Кременчуцької філії «Інваспорту» Валерій Лекумович:

   «Ми зібралися, напевне, у найважчий час за все існування нашої рідної України. Вже більш ніж півроку після революції гідності наша країна потерпає від неприкритої, агресивної політики злочинної кремлівської верхівки. В цей період дуже важлива громадянська позиція кожного пересічного громадянина України, у тому числі і людей з обмеженими фізичними можливостями. Зараз таких прикладів патріотизму багато. Ось у м. Мелітополь Запорізької області ветеран інвалідного спорту, заслужений майстер спорту України, неодноразова чемпіонка Європи з пауерліфтингу Тетяна Фролова (64 роки), до речі етнічна росіянка, яка народилася в Росії, незважаючи, що два роки знаходиться у чотирьох стінах, виготовляє державні прапори для нашої армії.

   Спортсмени та працівники Кременчуцького інвалідного спорту теж не хочуть стояти осторонь героїчної боротьби всього українського народу проти російських загарбників. Нещодавно ми зібрали гуманітарну допомогу для наших земляків, які стоять на захисті Батьківщини у зоні АТО.

    А сьогодні ми хочемо провести ще один патріотичний захід – благодійний букіністичний аукціон, присвячений Дню фізичної культури і спорту. Виручені кошти ми використаємо для подальшої гуманітарної допомоги нашій армії, а також для проведення спортивних заходів інвалідів у Кременчуці, присвячених Дню фізичної культури і спорту.

 

   Тому я прошу всіх, хто вже своєю присутністю проявив свій патріотизм, виявити активність під час торгів, щоб зібрати, як можна більше коштів на ці потреби. Слава Україні!».

   Після цього аукціон розпочав свою роботу. Ведучою аукціону була психолог Автозаводського територіального центру з обслуговування населення Світлана Клен. До речі, не всі з зареєстрованих учасників торгів прибули того дня до Автозаводського територіального центру.

    Деякі з них відрядили замість себе своїх представників, інші не взяли участь у аукціоні з об’єктивних причин, а дехто, хоча і обіцяли бути – без пояснень. Зрозуміло, благодійність – це справа добровільна.

   На продаж  було виставлено 60 лотів (4 серійних лота та ще 56 книг світових класиків 80-х –90х років).

   Протягом всієї роботи аукціону на відео екрані демонструвалися сайти з відео про допомогу ГО «Майдан» кременчуцьким бійцям української армії в зоні АТО, фото про роботу Кременчуцької філії «Інваспорту» та культурно-просвітницьку роботу з інвалідами клубу «АРОКІ».

   Найбільш вагомі у грошовому еквіваленті придбання зробили помічник народного депутата України Юрія  Шаповалова Володимир Пилипенко – 1000 грн., директор ВПТУ№7 Микола Несен, депутат обласної ради, – 500 грн., Олександр Нитка, директор «Нікса ЛТД» – 350 грн., Ольга Курінна, завідуюча Кременчуцького відділення «Укргазбанк» № 324\16  та Леонід Харченко – по 250 грн., представники приватного підприємця Віри Кириченко та директора мережі ювелірних магазинів «Аскіда» Аліна Бондур – відповідно 200 та 150 грн. Також активну участь у торгах взяли пенсіонер Тетяна І. Гусарова, приватні підприємці Роман Яременко та Андрій Крижов, спортивний журналіст Василь Криворучко, пенсіонер Пилип Божик, інвалід 2-ої групи з дитинства Марина Михальова, активіст ради ветеранів мікрорайону №8, староста клубу «Чарівниця» Автозаводського територіального центру з обслуговування населення Зинаїда Совенко, юрисконсульт та оператор комп’ютерного набору територіального центру з обслуговування населення відповідно Євгенія Хмарук та  Павло Гладков, завідувач відділення соціально-побутової адаптації та психолог Крюківського територіального центру з обслуговування населення відповідно Наталія Грінченко та Лариса Хмара.

   Крім того у аукціоні прийняли участь представники приватних підприємців Олени Приходька та Вячеслава Височина, директора ПП «Євротранссервіс» Олега Кагала, директора фірми «КЗТ Кременчук» ПАТ «Київзовніштранс» Лариси Бондаренко та директора ТОВ «Кремтрансавто» Володимира Крітіна.

    Більшість книг благодійники подарували присутнім на акції дітям-інвалідам, а також бібліотекам клубу інвалідів «АРОКІ» та Автозаводського територіального центру з обслуговування населення.

   Спонсорами аукціону виступили ПП «Фірма «Принцип» (директор Семен  Лещинський), директор ПП «Філіп» Захаріна Олена, приватний нотаріус Анатолій Веселовський, адвокат Руслан Ульянов, ПП «Бітарт» (директор Сергій Булига ), ТОВ «Партнер 2000» (директор Денис Озєров), філія ТОВ "Діамонд" (директор Андрій Бардін).

    Наприкінці аукціону усі бажаючі глядачі зробили посильні внески для потреб української армії. 

     Загальна сума зібраних на заході коштів склала 3273 грн. 

    З них 357 грн. пішло на організаційні потреби (харчування задіяних при підготовці заходу 10 волонтерів), на суму 1458 грн. 17.09.2014 року було придбано 135 півлітрових банок м`ясних консервів для харчування кременчуцьких бійців української армії в зоні АТО, які були оргкомітетом заходу передані штабу ГО «Майдан». 

   Ще 1458 грн. використано для потреб інвалідного спорту м. Кременчука, а саме:

   – на проведення відкритої рекреаційної спартакіади Крюківського району м. Кременчука серед  людей з обмеженими фізичними та сенсорними можливостями, присвяченої Дню фізичної культури і спорту 18.09.2014 року – 742,80 грн.:

1) листи подяки ветеранам фізичної культури і спорту віком від 62 до 80 років – 10,50 грн.;

2) цінні подарунки ветеранам фізичної культури і спорту віком від 62 до 82 років – 228,50 грн.;

3) харчування суддів – 50 грн.;

4) транспортні витрати – 100 грн.;

5) грамоти для призерів спартакіади – 27 грн.;

6) цінні подарунки для призерів спартакіади – 326,80 грн.;

   – на проведення благодійного відпочинку дітей-інвалідів у боулінг-клубі РЦ «Європа», присвяченого Дню фізичної культури і спорту 21.09.2014 року – 465 грн.:

1) вітальні грамоти для учасників – 45 грн.;

2) оренда доріжок – 420 грн.;

   – на страхування дітей-інвалідів м. Кременчука та Кременчуцького району, учасників збірної команди Полтавської області з легкої атлетики для участі у фінальних змаганнях з легкої атлетики Всеукраїнської спартакіади дітей-інвалідів, присвяченої Дню фізичної культури і спорту  м. Миколаїв, 21-26.09.2014 р. – 120 грн.;

    – на спортивне взуття спортсменам -130,20 грн..

   Оргкомітет заходу дякує всім учасникам аукціону і бажає їм блакитного мирного неба для нашої країни.

Марія Ільчук

Просмотров: 672 | Добавил: Нерусский | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz