Суббота, 18.05.2024
Сайт ГО КДЮЦС «Оріяна»
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2015 » Сентябрь » 29 » «Пробіг із вірою в серці – 2015»
13:06
«Пробіг із вірою в серці – 2015»

26 вересня у нашому місті відбувся п’ятий ювілейний  «Пробіг із вірою в серці – 2015».  Благодійна акція була організована компанією «Данон» при підтримці міської влади та багато численних спонсорів.

Цього разу учасники благодійної акції збирали кошти для дітей із серцевими недугами. У суботній день на старт  бігових дистанцій на чолі з заступником міського голови Віталієм Малецьким і директором молокозаводу Кременчука Русланом Вдовиченком вийшли одна тисяча шістсот кременчужан різного віку, яким не байдужа доля хворих дітей. Свої благодійні внески в скриню внесли перший заступник міського голови Віктор Калашник, керівники Автозаводського та Крюківського районів Валентин Шафорост та Віктор Бражененко.  

За підрахунками оргкомітету, у рамках «Пробігу з вірою в серці – 2015» було зібрано  95 тисяч двісті гривень.  Сертифікат на 95тисяч 200 грн  передали завідуючій  пологового відділення Другої міської лікарні Світлані Шестаковій. . Ці кошти спрямують на закупівлю діагностичного обладнання пологовому відділенню ІІ – ої міської лікарні.

Легкоатлети Кременчуцької філії «Інваспорту» теж взяли участь у цьому пробігу на дистанції 500 м.(5-й забіг). Серед дівчат перше місце посіла 17-тирічна студентка 2-го курсу Кременчуцького льотного коледжу НАУ Катерина Булавицька з с. Кривуші Кременчуцького району, срібним призером стала 12-тирічна школярка з с.Вільна Терешківка Марина Бабченко,третє місце поділили Тетяна Білик з ГО РСКІ «Спешиал Олімпік» та учениця третього класу колегіуму № 25 Єлизавета Сухенко.

У хлопців друге місце у Дениса Васюка з ГО РСКІ «Спешиал Олімпік», бронзовим призером став 16-тирічний школяр з с. Червонознам`янка Кременчуцького району Тимур Чирва. Всі ці спортсмени є вихованцями тренера - викладача Кременчуцької філії «Інваспорту».

На завершення заступник міського голови Віталій Малецький вручив посвідчення «Майстра спорту України» легкоатлету Владиславу Косюку, підопічному тренера з легкої атлетики Ірини Зикової ( спортсмен є членом ДГО ДЮЦСІ «Оріяна»), який 3 червня 2015  на чемпіонаті України з легкої атлетики серед спортсменів з УОРА, ВРФР та вадами зору у м. Кіровограді офіційно виконав норматив майстру спорту України на дистанції бігу на 200 мНещодавно з Києва надійшла приємна новина - рішенням кваліфікаційної комісії Міністерства у справах сім`ї , молоді та спорту України  Владиславу офіційно присвоїли звання «Майстер спорту України». Під бурхливі оплески учасників пробігу та глядачів Віталій Малецький разом з посвідченням вручив Владиславу цінні подарунки.

Переможці кожного забігу у фіналі акції отримали молочні призи від організаторів .

Участь спортсменів «Інваспорту» у пробігу була забезпечена завдяки заступнику міського голови Віталію Малецькому, приватному нотаріусу Анатолію Веселовському, філії ТОВ «Діамонд»(директор Андрій Бардін) та ТОВ ТРК «Кременчук»( директор Юрій Козін).

             Після церемонії нагородження було  частування від компанії Данон . І спортсменів і вболівальників пригостили гігантською запіканкою

Валерій Лекумович

Просмотров: 532 | Добавил: Нерусский | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz