Воскресенье, 19.05.2024
Сайт ГО КДЮЦС «Оріяна»
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Январь » 2 » Привітання з Новим 2014 роком від головного редактора сайту
09:23
Привітання з Новим 2014 роком від головного редактора сайту

Шановні Користувачі та Гості сайту!

Шановні керівники,  тренери, працівники Полтавського регіонального "Інваспорту", 
Кременчуцької  та Комсомольської філій «Інваспорту» і спортивних організацій інвалідів 
міста Кременчука та міста Комсомольська!
Дорогі ветерани спорту, юні спортсмени та їх батьки!  
Волонтери інвалідного спорту та Спеціальної Олімпіади, працівники сфери фізичної культури і спорту та соціального захисту населення, спонсори інвалідного спорту, активні учасники проекту «Розвиток місцевої неповносправної громади. Особисте вдосконалення», всі небайдужі до спортивного руху неповносправних у місті Кременчук, Кременчуцькому районі та місті Комсомольськ!

Прийміть щирі вітання з Новим 2014 роком та Різдвом Христовим!

Як завжди із хвилюванням, надією і вірою зустрічаємо його і щоразу благаємо Бога бути добрим до нас і нашої родини, до рідних і близьких нам людей. Традиційно ми сподіваємось на краще, надіємось на здійснення всіх наших задумів і планів, то нехай же так і буде.
Рік, що минув, запам'ятався нам, так як в цьому році Кременчуцька філія «Інваспорту» відзначила своє 20-річчя, а багато наших спортсменів стали переможцями різного рівня змагань. Так, Андрій Голівець став чемпіоном Світу з легкої атлетики у штовханні ядра, Олег Білоконь виборов дві бронзові медалі Дефлімпійських Ігор, які проходили у Болгарії, з легкої атлетики у штовханні ядра та метанні диску, Віталій Островський став срібним призером Чемпіонату Світу в пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору, Олексій Петриченко зміг вибороти ліцензію на участь у Чемпіонаті Світу, що відбудеться в 2014-му році, з паралімпійського пауерліфтингу, Лейла Куровська та Владислав Косюк стали кандидатами до Національної збірної команди України з легкої атлетики. 
Перемоги і досягнення наших земляків я можу перераховувати довго, але хочу звернути увагу і на те, що нам ще багато належить зробити для реалізації наших основних цілей: захист прав та інтересів спортсменів-інвалідів, досягнення ними рівних з іншими громадянами можливостей участі у всіх сферах життя суспільства, інтеграція інвалідів у сучасне суспільство.
Незважаючи на те, що 2014 рік - це рік фінансових труднощів, перебуваючи поруч один з одним, ми не тільки впораємося з будь-якими труднощами, але і станемо ще сильнішими. 
Я вірю, що у нас з Вами це вийде! 
Адже разом ми можемо більше!
Дорогі друзі!
Сердечно вітаю вас із Новим роком та Світлим святом Різдва! Щиро бажаю вам, щоб усі світлі мрії збулися! Нехай у ваших родинах панують мир, благополуччя і взаєморозуміння, а новий рік буде щедрим для Вас на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення. 
Хай любов рідних і близьких людей зігріває вас, дає нові сили, приносить нове щастя! І нехай тепла люблячих сердець вистачає на всіх!

З Новоліттям! Благословенного довголіття і незмінного душевного миру!

З повагою, Валерій Лекуморвич

Просмотров: 636 | Добавил: Нерусский | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Январь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz