Воскресенье, 19.05.2024
Сайт ГО КДЮЦС «Оріяна»
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Январь » 20 » Поздоровлення
15:11
Поздоровлення

8-го січня 2014 року святкувала свій 15-ий рік народження одна з найкращих та найперспективніших юних легкоатлеток ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» та Кременчуцької філії «Інваспорту»  учениця 9-го класу ЗОШ № 22 м. Кременчука  – Лейла Куровська. Наразі чарівна дівчинка вже кандидат в майстри спорту України з легкої атлетики і за рішенням тренерської ради Національної збірної команди України включена до складу кандидатів в збірну країни.

Ми всі, а саме, особистий тренер спортсменки Ірина Зикова, почесний голова правління ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» Валерій Лекумович, товариши по збірній команді області Андрій Голівець та Владислав Косюк, спеціаліст Кременчуцької філії «Інваспорту» Яна Кендюх, голова правління ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» Марія Ільчук, всі спортсмени і тренери філії, батьки дітей інвалідів, вітаємо Лейлу з Днем народження.

У цей святковий день від усього серця бажаємо здоров’я, щастя і добробуту тобі і твоїй родині, великих успіхів і здобутків в усіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів і надійних партнерів.

Наполеглива праця, майстерність, спортивний характер, воля до перемоги і цілеспрямованість допомагали тобі, Лейла, блискуче реалізовувати свій потенціал, завоювати спортивні нагороди, здобувати перемоги. Впевнені, що ми ще не раз почуємо про твої блискучі перемоги, ще не раз побачимо тебе на вищій сходинці п'єдесталу пошани. Бажаємо тобі виявити, розкрити себе повністю на змаганнях. Нехай ніякі психологічні тиски, зовнішні фактори не зможуть вплинути на твій результат. Нехай єдиним маяком для тебе світить ПЕРЕМОГА! І ти обов'язково прийдеш до неї! Успіхів!

Бажаємо міцного здоров'я, щастя, нових досягнень та спортивної фортуни. Нехай твоя життєва чаша буде переповнена щастям, здоров’ям і любовю! Нехай всі твої бажання збудуться! І хай у тебе все буде так, як ти того бажаєш!

Хай кожен день ясніє небом чистим,

Світанки сяють,скупані в росі,

У серці радість розквіта іскриста,

І мрії хай збуваються усі.

Хай молодість Твоя ще довго квітне,

Усмішка сяє на Твоїх устах,

І лиш хороше,радісне,привітне,

Тобі в житті перетинає шлях!

З днем народження!
Просмотров: 553 | Добавил: Нерусский | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Январь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz