Суббота, 18.05.2024
Сайт ГО КДЮЦС «Оріяна»
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2013 » Апрель » 17 » Подяка ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» Почесному Президенту Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра» Володимиру Матицину
15:39
Подяка ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» Почесному Президенту Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра» Володимиру Матицину

Вельмишановний Володимире Митрофановичу!

 

1 квітня 2013 року нашому спільному з Вами та  Полтавським регіональним центром з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» проекту - традиційному обласному легкоатлетичному турніру серед дітей-інвалідів в залік Спартакіади «Повір у себе» - вже 10 років. Багато це чи мало?Коли дитині виповнюється десять,з точки зору психології –це вже сформована особистість,бо виховання дитини починається з першого дня її життя і на 100 відсотків залежить від батьків,тому фахівцям з педагогіки та психології вже можна визначити позитивні та негативні  боки її особистості і спрогнозувати подальший  розвиток дитини.

Так і у нашому випадку ,вже можна зробити певні висновки і підбити деякі підсумки. Враховуючи 10-тий ювілейний турнір,що відбувся 9 квітня ,загалом 526 спортсменів-інвалідів з 9 областейУкраїни,Білорусі і Молдови брали участь у 10 турнірах. Свої перші спортивні перемоги на наших змаганнях здобували майстер спорту України Тетяна Волівецька, КМСУ Вікторія Берчук,Влад Косюк,Лейла Куровська,першорозрядниці Анна Гаврилюк,Ірина Макарян,Наталія Кобзар,неодноразова призерка чемпіонатів України з легкої атлетики Анна Поліщук. Але головне не те,а розвиток їх як особистостей,можливість знайти своє місце не тільки у спорті,а і суспільстві, по - справжньому повірити в свої сили.

В цьому плані є показовою доля Вікторії Берчук, неодноразової переможниці і призерки чемпіонатів України. Завдяки програмі «Повір у себе» вона обрала фізкультуру і спорт своїм фахом,спочатку закінчила відділення фізичного виховання педучилища,стала працювати тренером-викладачем у нашій філії і обласній ДЮРСШІ,потім отримала ступень бакалавра в Одесі,в Полтавському педуніверситеті стала справжнім дипломованим вчителем фізкультури,працювала керівником фізичного виховання дитячого садку,вийшла заміж за першорозрядника з легкої атлетики Михайла Берчука,теж члена «Оріяни»,виховує однорічну дочку.

МСУ Тетяна Волівецька,1991 р.н. ,з  2009 по 2012 роки була головою правління «Оріяни»,має диплом правознавця,вже рік працювала юридичним консультантом.

Анна Поліщук навчається на 4-му курсі вузу за спеціальністю «Фізична реабілітація».

Владислав Косюк у цьому році ввійшов до складу резерву Національної збірної команди України  з легкої атлетики,став  стипендіатом Кременчуцької міської ради.

А 14-тирічна Лейла Куровська стала у 2013 році наймолодшим в історії інвалідного спорту Полтавщини кандидатом у майстри спорту України з легкої атлетики,теж входить до резерву Національної збірної команди України  з легкої атлетики.

Такі приклади і є підтвердженням ,що ми з Вами ці 10 років «свою дитину» виховували вірно.

 Від імені спортивного колективу,правління та батьківського комітету ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» м. Кременчука  дозвольте мені, вельмишановний  Володимире Митрофановичу , щиро  подякувати Вам, за 10-тирічну постійну увагу до проблем неповносправної молоді,чуйність,розуміння,  зичимо  Вам міцного здоров’я, довгих та щасливих років життя,  подальших успіхів у депутатській та благодійній діяльності.

Сподіваємося на успішне продовження нашого проекту в майбутньому.

 

Марія Ільчук,

голова правління ДГО ДЮЦСІ «Оріяна».

Просмотров: 909 | Добавил: Нерусский | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 4
4 Яна Немченко-Аверина  
0
Спорт необхідний всім - відома аксіома! І якщо здоровим людям він допомагає тримати себе у прекрасній фізичній формі, то для людей з обмеженими можливостями він потрібен не лише для того, щоб "бути у формі",а в першу чергу для зміцнення сили волі. Тому регіональні центри з фізичної культури і спорту інвалідів " Інваспорт" не просто потрібні,а необхідні!Тож нехай перемоги спортсменів надихають Вас до власного спортивного розвитку!

3 Ірина Радько  
0
Мій син вже втретє бере участь у легкоатлетичних змаганнях,які започаткували Ви, шановний Володимире Митрофановичу,прошу Вас,продовжуйте

цю добру справу.Маю надію,що мій син Богдан досягне завдякі спорту і вірі в себе успіхів у житті. Велика Вам за це подяка!

2 Лариса  
0
10 років - досить великий проміжок часу для того, щоб зрозуміти, чи приносить користь твоє виплекане дітище, чи ні. Під "дітищем" я маю на увазі проведення обласного легкоатлетичного турніру серед дітей-інвалідів в залік Спартакіади «Повір у себе».
Якщо за ці роки стільком дітям турнір допоміг повірити у свої сили, перебороти себе для досягнення подальших успіхів у спорті, і житті, то, дійсно, велика вдячність тим людям, які забезпечують проведення цього дійства і з фінансової, і з організаційної сторін.
І нехай в подальшому для дітей з особливими потребами ці змагання стануть ще однією успішно подоланою сходинкою на шляху до своє мрії.

1 Анна Пшенична  
0
Побільше б таких чуйних та небайдужих громадян нашого міста, як Володимир Митрофанович! а спортсменам бажаю перемог не тільки на змаганнях, але й в усіх сферах їх життя!

Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Апрель 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz