Воскресенье, 19.05.2024
Сайт ГО КДЮЦС «Оріяна»
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2015 » Август » 4 » ПОДЯКА
14:39
ПОДЯКА

Тільки доброта і милосердя роблять нас справжніми людьми.

Надзвичайно приємно, що в наш нелегкий час є такі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо та від щирого серця.

Незважаючи на складну ситуацію в нашій країні, сьогодні громадські організації інвалідів нашого міста докладають немалих зусиль, щоб продовжувати свою діяльність. І це вдається нам тільки завдяки підтримці небайдужих людей.

Так, для забезпечення відповідних умов проведення спортивно-тренувальних занять спортсменів з обмеженими фізичними та сенсорними можливостями  в осінньо-зимовий період перед нами постала проблема. Це питання, на щастя, завдяки фінансовій допомозі спонсорів, все-таки вдалося вирішити. Протягом липня 2015 року було придбано 23 банки фарби на суму близько 3500 грн. для фарбування підлоги легкоатлетичного манежу СК «Політехнік» КНУ ім. М.  Остроградського, в якому  на протязі багатьох років тренуються наші спортсмени.

Правління, батьки та діти дитячої громадської організації «Дитячо-юнацький центр спорту-інвалідів» «Оріяна» м. Кременчука, а також спортивний колектив Кременчуцького «Інваспорту»  висловлюють найтепліші слова подяки за надану матеріальну підтримку всім спонсорам і благодійниками, які не залишились байдужими та надали допомогу в придбанні фарби.

Ми  від щирого серця дякуємо депутатам Кременчуцької міської ради Сергію Іванову, Віталію Таценюку, Євгенію Холоду, Віталію Величку, Юрію Гриценку, Вікторії Гончаренко, Галині Гладенькій, Андрію Недяку, Геннадію Нежурбіді. 

А також:

- депутатам Крюківської районної ради: Юрію Макаринському, Юрію Любченку, Олегу Сидоренку; 

- депутатам Автозаводської районної ради: Володимиру І. Коваленку, Галині Бородянець, Євгену Корфу; 

- Кременчуцькій міській організації Радикальної партії Олега Ляшка (керівник Дмитро Кавунник), ТОВ «Промінструмент-центр» (директор Максим Латухін),  ТОВ «Світлодін» ( директор Олена Терновська),  салону «Марія Арт Студіо» (директор Тамара Борисова).

 Крім того, дякуємо за технічне сприяння приватному підприємцю Альоні Кобеляцькій.

Бажаємо усім нашим спонсорам міцного здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.


Колектив ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» та «Інваспорту»

Просмотров: 560 | Добавил: Нерусский | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Август 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz