Воскресенье, 19.05.2024
Сайт ГО КДЮЦС «Оріяна»
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2016 » Январь » 9 » Підбили підсумки 2015 року та відсвяткували Новий Рік
04:33
Підбили підсумки 2015 року та відсвяткували Новий Рік


4 січня 2016 року в курсантській їдальні Кременчуцького льотного коледжу НАУ Кременчуцька філія «Інваспорту» та правління ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» підбили підсумки минулого 2015 року та провели святковий захід з відзначення Нового Року для юних спортсменів з обмеженими можливостями м. Кременчука та Кременчуцького району.

До присутніх з вітальним словом звернулася спеціаліст Кременчуцької філії «Інваспорту» Яна Кендюх. Спочатку вона привітала їх з Новим Роком, а потім оголосила трійку кращих спортсменів ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» 2015 року.

Кращим спортсменом ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» 2015 року одноголосно визначено майстра спорту України з пауерліфтингу та параканое, володаря ліцензії на Паралімпійські Ігри 2016 року у Ріо-де-Жанейро з веслування на байдарках Сергія Ємельянова.

Привітання кращого спортсмена 2015 року Сергія Ємельянова.

Кращий спортсмен 2015 року Сергій Ємельянов, спеціаліст Кременчуцької філії «Інваспорту» Яна Кендюх та почесний президент ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» Валерій Лекумович.

Другу премію у номінації «Кращий спортсмен ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» 2015 року» отримав майстер спорту України з легкої атлетики та активіст організації – Владислав Косюк.

Третє місце – за кандидатом у майстри спорту України з легкої атлетики, чемпіонкою України з легкої атлетики 2015 року у бігу на 200 м Наталією Кобзар.

Всі вони отримали почесні грамоти ДГО ДЮЦСІ «Оріяна», цінні та новорічні подарунки від голови правління ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» Марії Ільчук та методиста з фізичного виховання Кременчуцького науково-методичного центру Володимира Темірова.

Потім Яна Кендюх оголосила трійку кращих спонсорів ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» 2015 року.

Кращим спонсором ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» 2015 року одноголосно було визначено ТОВ «Кредо» (директор Міщенко Віктор Васильович). Марія Ільчук вручила за це диплом першого ступеню самому Віктору Міщенку.

Диплом другого ступеню у номінації «Кращий спонсор ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» 2015 року» отримав Корф Євген Анатолійович, директор ТОВ «НВП «Енерго – Плюс». 

Дипломом третього ступеню номінації «Кращий спонсор ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» 2015 року» було нагороджено ТОВ «ІВВА-БЮГ» (директор Дроздов Анатолій Анатолійович). Диплом за дорученням керівництва цього підприємства отримав працівник ТОВ «ІВВА-БЮГ» Олександр Павленко.

Кращі спортсмени та спонсори ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» 2015 року


Після цього до справи взялися Дід Мороз та Снігуронька, з якими для учасників свята розпочалася «подорож на Північний Полюс» та протягом якої  присутні на святі діти з обмеженими можливостями взяли участь у різних конкурсах – «Рибна ловля», ритмічному конкурсі «Група підтримки», «Острови», «Сніжки», «Куля-болл», «Хто краще прикрасить ялинки», «Мильні кульки», «Капелюх думок», «Вгадай мультфільм», водили хороводи біля ялинки, потім взяли участь у карнавалі.

Діти із задоволенням приймали участь у конкурсах, дитячих розвагах і отримували солодкі подарунки та призи.

Всі діти отримали новорічні подарунки та грамоти ДГО ДЮЦСІ «Оріяна», покуштували гостинці від спонсорів свята, а головним підсумком свята став гарний настрій та усміхнені їх обличчя.


У святі взяло участь 30 дітей з загальноосвітніх шкіл м. Кременчука: ЗОШ №3, 8, 12, 16, 20, 22, 26, 28, ліцеїв №11 та 30, колегіуму №25, школи-інтернату №21 та Кременчуцької спецшколи-інтернату, а також Вільно-Терешківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кременчуцького району та ПТУ №6 м. Кременчука.

Генеральний спонсор заходу – торгова марка «Суворов» (директор Азат Саркісян). Спонсори заходу-ПАТ «Кредмаш» (голова наглядової ради – президент Микола Данилейко), відділ з фізичної культури і спорту виконкому Кременчуцької міської ради (начальник Олександр Мазур), ПП «Транзит – Сервіс» (директор Олег Змарко), приватні підприємці Галина Гаращенко та Світлана Рождественська, приватний нотаріус Ірина Лінькова, ТОВ «Партнер – 2000» (директор Денис Озєров), філія ТОВ «Діамонд» (директор Андрій Бардін), курсантська їдальня Кременчуцького льотного коледжу НАУ (завідуюча Олена Горбик), ТОВ «Інтер Кар Інжинірінг» (директор Микола Клітін), заслужений майстер спорту України з легкої атлетики Олег Білоконь, майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики Андрій Голівець, ТОВ «ІВВА-БЮГ» (директор Анатолій Дроздов), ТОВ «Кремтрансавто» (директор Тетяна Ряшенцева), ПП «Еверест» (директор Олексій Линник), Кременчуцька міська організація Радикальної партії Олега Ляшка (голова, депутат Кременчуцької міської ради Дмитро Кавунник), ТОВ «Оілгаз інвест» (директор Олена Наконечна).

Транспортним спонсором заходу виступило ПП «Союз-Авто-Експрес» (директор Костянтин Мірошніченко).

Посприяла проведенню свята адміністрація Кременчуцького льотного коледжу НАУ (начальник Володимир Головенський).

Валерій Лекумович

Просмотров: 739 | Добавил: Нерусский | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Январь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz