Суббота, 18.05.2024
Сайт ГО КДЮЦС «Оріяна»
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Сентябрь » 3 » Наша допомога українській армії
15:11
Наша допомога українській армії

          Протягом останньої декади серпня працівники Кременчуцької філії «Інваспорту» та активісти спортивних клубів інвалідів Кременчука були зайняті збором гуманітарної допомоги для кременчужан, що у складі військових підрозділів беруть участь у бойових діях АТО на Донбасі. 

             Активну участь у підготовці цього невеликого гуманітарного взяли заступник мера міста Віталій Малецький, спеціаліст філії Яна Кендюх, тренери-викладачі філії Ірина Зикова та Іван Коваленко, провідний спеціаліст філії Валерій Лекумович, голова правління ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» Марія Ільчук, президент ГО «РСКІ «Спешиал Олімпік» Сергій Христенко та активістка цього клубу Тетяна Гусарова. 

                  У підсумку було зібрано 2 великі коробки засобів особистої гігієни та миючих засобів, а також одна коробка з крупами та макаронними виробами вагою 22 кг.

    1 вересня 2014 року при підтримці Крюківського територіального центру з обслуговування населення департаменту праці та соціального захисту міськвиконкому (директор Ольга Миронова) цей маленький вантаж було доставлено до кременчуцького штабу «Майдану».

     Посилку представникам штабу «Майдану» Леоніду Харченку та Миколі Левченку передали спеціаліст філії Яна Кендюх, тренер–викладач вищої категорії філії з легкої атлетики Ірина Зикова, провідний спеціаліст філії Валерій Лекумович, голова правління ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» Марія Ільчук.

       «У цей важкий для нашої України час ми не можемо стояти осторонь боротьби за незалежність України. Інвалідний спорт теж потерпає від російської імперсько-фашистської агресії. В Криму нас позбавили «Артека» та практично і тренувальної бази Національного Центру паралімпійської підготовки та реабілітації інвалідів «Україна» в с. Заозерне поблизу Євпаторії. 

         Цього року в Україні не було проведено жодних всеукраїнських офіційних змагань з інвалідного спорту. Тому ми вирішили зробити свій внесок в спільну боротьбу проти агресорів», – пояснив під час передачі допомоги провідний спеціаліст філії «Інваспорту», почесний голова правління громадської організації «Дитячо-юнацький центр спорту для інвалідів з порушеннями опорно-рухового апарату «Оріяна» Валерій Лекумович. 
     Він також  повідомив, що в середині вересня до Дня фізичної культури і спорту, 
кременчуцька філія «Інваспорту» планує провести благодійний букіністичний аукціон, кошти від якого використають для розвитку паралімпійського спорту в регіоні та допомоги військовослужбовцям, що захищають Україну від агресора. 

     Представники «Майдану» щиро подякували активістам громадських організацій інвалідного спорту за їх громадянську позицію та пообіцяли передати їхню допомогу бійцям в зону АТО найближчими днями. Вони закликали всіх кременчужан приєднатися до всенародного руху допомоги українській армії.

Яна Авєріна-Немченко

 

Просмотров: 610 | Добавил: Нерусский | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz