Суббота, 18.05.2024
Сайт ГО КДЮЦС «Оріяна»
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Октябрь » 6 » Кременчуцька філія «Інваспорту» та ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» привітали своїх юних вихованців з черговим успіхом
04:07
Кременчуцька філія «Інваспорту» та ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» привітали своїх юних вихованців з черговим успіхом

2 жовтня 2014 року в стінах Кременчуцької центральної міської дитячої бібліотеки ім. І. Торубари працівники та спортсмени Кременчуцької філії «Інваспорту» та ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» привітали з великим спортивним успіхом 4-х юних спортсменів м. Кременчука та Кременчуцького району, їх родини та наставників.

Урочисті збори з цієї нагоди розпочалися з виконання Державного Гімну України.

Щоб розділити разом зі спортсменами таку прекрасну подію, прийшли провідний спеціаліст Кременчуцької філії «Інваспорту» Валерій Лекумович, спеціаліст Кременчуцької філії «Інваспорту» Яна Кендюх, голова правління ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» Марія Ільчук, помічник депутата Полтавської обласної ради, директора вищого професійного училища №7 м. Кременчука Миколи Григоровича Несена – Дмитро Боярський. На зборах були також присутні родини спортсменів, їх товариші по спорту, наставник спортсменів, тренер-викладач вищої категорії з легкої атлетики Ірина Зикова та людина, яка супроводжувала команду у Миколаєві, спеціаліст Комсомольської філії «Інваспорту» Тетяна Амельченя, працівники бібліотеки та учні 10-го класу ЗОШ №20 м. Кременчука.

До речі, цей захід розпочався ще напередодні, 1 жовтня, на стадіоні Кременчуцького льотного коледжу НАУ, де Валерій Лекумович, Яна Кендюх та ветеран кременчуцького спорту неповносправних, Спецолімпійська чемпіонка 2003 року з легкої атлетики Яна Швидь, вручили лист подяки та невелику грошову премію людині, яка вже декілька років надає посильну допомогу у розвитку легкої атлетики серед інвалідів, тренеру-викладачу першої категорії з легкої атлетики ДЮСШ №2 Олені Шиповій. 

Пані Олена проводить з інвалідами тренування під час відпусток Ірини Зикової, надає своїх спортсменів для спарингів під час тренувань, а з травня цього року тренує Наталію Кобзар у стрибках в довжину.

На фото: Валерій Лекумович, Олена Шипова, Яна Швидь і Яна Кендюх.

На початку нагородження до присутніх від імені депутата Полтавської обласної ради, директора вищого професійного училища №7 м. Кременчука Миколи Несена звернувся Дмитро Боярський, який тепло привітав юних спортсменів, їх родини, наставників, працівників та активістів фізкультурно-спортивного руху інвалідів нашого регіону з черговим значним спортивним успіхом. 

Дмитро Боярський, помічник депутата Полтавської обласної ради та кандидата у народні депутати Верховної Ради Миколи Несена, вітає юних спортсменів.

Згодом основна частина заходу розпочалася.

Першою отримала від Дмитра Боярського та Валерія Лекумовича цінний подарунок головна зірка миколаївських стартів, новоспечений кандидат у майстри спорту України Наталія Кобзар, яка також була нагороджена спеціальним призом від одного зі спонсорів заходу, приватного підприємця Сергія Олійника. 

Кандидат у майстри спорту України Наталія Кобзар.

Марія Ільчук вручила лист подяки за мужність для родини юної тріумфаторки її батькові, Миколі Кобзарю.

Потім Марія Ільчук та Яна Кендюх нагородили ще одну абсолютну переможницю Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» – чинного стипендіата Кременчуцької міської ради, КМСУ Лейлу Куровську. 

Нагородження Лейли Куровської.

Подяку родині отримала рідна тітка Лейли, Тетяна Куровська.

Глядачі бурними оплесками вітали абсолютних переможниць спартакіади та членів їх родин.

А розділити успіх з вдалим дебютантом змагань високого всеукраїнського рівня, Тимуром Чирвою цього дня прийшли не тільки його батьки, Олег та Яна, а і його молодша сестричка Поліна, молодший братик Павло, рідна тітка Дарина Руденко, а також бабуся Людмила Терлецька.

На фото поруч з Тимуром його батьки, молодша сестричка та молодший братик.

Валерій Лекумович особисто щиро привітав Тимура, побажав йому успіхів у подальший спортивній кар’єрі і вручив йому цінний подарунок. Лист подяки родина Чирва отримала в повному складі.

Наймолодша учасниця команди, 11-тирічна Марина Бабченко отримала заохочувальний приз, а її мати, Оксана Урсалієва – лист подяки родині Бабченко.

На фото: 11-тирічна Марина Бабченко та її мати.

Розчулена від великої кількості позитивних емоцій, зі сльозами радості на очах, отримувала з рук голови правління ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» Марії Ільчук лист подяки та грошову премію наставник спортсменів – тренер вищої категорії з легкої атлетики Ірина Зикова. 

На фото: тренер вищої категорії з легкої атлетики Ірина Зикова.

Загалом у Миколаєві її вихованці завоювали шість золотих, дві срібні та одну бронзову медалі. До речі, з Лейлою Куровською та Наталією Кобзар вона працює по 7 років, з Мариною Бабченко – вже третій рік, а Тимур Чирва розпочав свою спортивну кар’єру у легкій атлетиці з січня поточного року.

Після цього ведуча заходу надала слово провідному спеціалісту Кременчуцької філії «Інваспорту» Валерію Лекумовичу.

Він від імені керівництва Кременчуцької філії «Інваспорту», правління та батьківського комітету ДГО ДЮЦСІ «Оріяна», президії та батьківського комітету СКІ «Классік» від щирого серця подякував тренеру-представнику збірної команди Полтавщини, спеціалісту Комсомольської філії «Інваспорту» Тетяні Амельчені за проявлену чуйність та увагу до кременчуцьких спортсменів під час змагань.

Дмитро Боярський вручив пані Тетяні лист подяки та грошову премію.

Потім вона взяла слово, подякувала за повагу до себе, висловила захоплення побаченим.

На цьому офіційна частина заходу скінчилася.

Ведуча заходу, працівниця бібліотеки Інна Мирошниченко звернулася до присутніх зі словами:  «Один із найоригінальніших римських поетів Марк Марціал в свій час сказав «Вміти насолоджуватись життям – значить жити двічі». Після цих слів на екрані присутнім було показано дуже цікавий короткий відеофільм на тему «Спорт та здоровий спосіб життя», який дуже схвально сприйняли присутні.

Після відеофільму ведуча знову звернулася до присутніх: «Шановні друзі! Нам дуже приємно, що сьогодні розділити вашу радість прийшли ваші ровесники, учні 10 класу ЗОШ №20. Працівники нашої бібліотеки також приєднуються до поздоровлень та привітань, радіємо разом з вами вашим перемогам, ми у захваті від вашої наполегливості, сили волі та мужності. Дитячі бібліотеки нашого міста мають достатньо цікавої літератури про спорт та здоровий спосіб життя, яка може стати вам у нагоді. Нагадуємо, що в наших бібліотеках надається сервісна послуга «Доставка літератури додому за бажанням».

Треба сказати, що працівники бібліотеки дуже добре підготувалися до прийому гостей. До їх уваги була розгорнута міні виставка книжних новинок.

Але найбільше потішив та розчулив присутніх підготовлений організаторами сюрприз – виступ юних артистів аматорського цирку міського Палацу культури. Глядачі оваціями, стоячи, дякували юним циркачкам за дуже змістовний і цікавий виступ.

При закритті заходу Валерій Лекумович подякував директору ЦБС для дітей Валентині Русаковій та працівникам закладу за прекрасну організацію події.

Крім адміністрації ЦБС для дітей проведенню заходу посприяли депутат обласної ради Микола Несен, ПП «Фірма «Принцип» (директор Семен Лещинський), салон «Марія Арт Студіо» (директор Тамара Борисова), приватний підприємець Сергій Олійник, ТОВ «Ратмір» (директор Петро Яременко), ПП «Філіп-92» (директор Олена Захаріна), ТОВ «Нікса ЛТД» (директор Олександр Нитка), приватний нотаріус Світлана Дудкіна, ПП «Євротранссервіс» (директор Олег Кагал), КП «Контакт плюс» (директор Петро Савенко), приватний підприємець Ірина Любарец.

Дмитро Деміденко
Просмотров: 730 | Добавил: Нерусский | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz