Суббота, 18.05.2024
Сайт ГО КДЮЦС «Оріяна»
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2016 » Июль » 28 » Яскравий виступ спортсменів Кременчука у Кропивницькому. Кубок України з легкої атлетики серед паралімпійців.
10:31
Яскравий виступ спортсменів Кременчука у Кропивницькому. Кубок України з легкої атлетики серед паралімпійців.

З 14 по 16 липня 2016 року на стадіоні «Зірка» у м. Кропивницькому (Кіровограді) відбувся Кубок України з легкої атлетики серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями.

Збірна команда Полтавської області (старший тренер – заслужений тренер України Людмила Циганко) була складена із 14 спортсменів Полтави, Кременчука та Комсомольська.

На змаганнях Кременчук представляли майстри спорту України Наталія Кобзар та Владислав Косюк, першорозрядниця Тетяна Білик (всі – вихованці тренера-викладача 1-ої категорії Ірини Зикової), паралімпійський чемпіон 2012 року, МСМК Андрій Голівець та першорозрядник Віктор Рудаков (підопічні ЗТУ Вікторії Козлової).


Змагання почалися о 9.00 год. у секторах для штовхання ядра.

Першою вступила у боротьбу Тетяна Білик (змагальний клас F-20).

У своїй п’ятій спробі вона показує результат 9.09 м, який відповідає нормативу першого спортивного розряду, і вперше у своєму житті стає бронзовим призером змагань такого високого всеукраїнського рівня.

Тетяна Білик (змагальний клас F-20)


У змагальному класі F-13 переможцем у штовханні ядра став Віктор Рудаков, але з досить посереднім результатом (рубіж КМСУ для нього на офіційних всеукраїнських змаганнях поки що недосяжний).

Незадоволений своїм результатом і Андрій Голівець – у нього срібна медаль у змагальному класі F-12. Питання про його участь у Паралімпіаді-2016 у Ріо-да-Жанейро поки що залишається відкритим. Будемо сподіватися на його вдалий виступ на чемпіонаті України серед паралімпійців 11-12 серпня.


О 9.50 год. розпочалися змагання у бігу на дистанцію 400 м. Наталія Кобзар у змагальному класі Т-37 легко перемагає своїх суперниць, але своїм підсумковим результатом вона не задоволена (він гірше ніж у Швейцарії), хоча відповідає нормативу МСМК та є третім у цьогорічному світовому рейтингу.

Увечері Наталія виступає у бігу на дистанції 100 м. У неї знову золота медаль, знову їй підкорюється норматив МСМК. Результат є четвертим у світовому рейтингу. 

Свою підготовку до Паралімпіади вона продовжить на НТЗ паралімпійської збірної команди України у Польщі з 22 липня по 4 серпня.

На цій же дистанції у змагальному класі Т-35 серед чоловіків Владислав Косюк завоював срібну медаль з особистим рекордом за електронним секундоміром,результат відповідає нормативу МСУ.

Наступного дня Владислав Косюк на дистанції бігу на 200 м встановлює новий рекорд Полтавської області – 0.28.07 (до речі норматив МСУ у цьому виді становить 0.28.45). 

У нього знову срібна медаль.


Таким чином у кременчужан три золоті, три срібні та бронзова медаль.


Спонсорами підготовки кременчужан до цих змагань виступили ТОВ «Ратмір» (директор Петро Яременко), ТОВ «Локомотив-сервіс» (директор Юрій Тараник), депутати Кременчуцької міської ради Дмитро Кавунник, Руслан Ульянов та Оксана Піддубна, ПП «Транзит-Сервіс» (директор Олег Змарко), ПП «Юкон» (директор Ігор Сіряєв), ПП «Еверест» (директор Олексій Линник), філія ТОВ «Діамонд» (директор Андрій Бардін), ТОВ «Техснаб» (директор Сергій Нєщєрєт), ТОВ «Промспецбуд» (директор Ігор Столяр), приватні нотаріуси Анатолій Веселовський, Ліна Бугайова та Надія Спиридович, ТОВ «Кредо» (директор Віктор Міщенко), ТОВ «АМТ ЛТД» (директор Віталій Бутенко), ТОВ «Інтер Кар Інжінірінг» (директор Микола Клітін), ТОВ «Партнер-2000» (директор Денис Озєров), приватні підприємці Ольга Петровська, Володимир О. Самойленко, Світлана Рождественська, ПП «Євротранссервіс» (директор Олег Кагал).

Посприяли підготовці наших легкоатлетів виконком Кременчуцької міської ради (особисто міський голова Віталій Малецький, заступник міського голови Руслан Проценко, начальник відділу фізичної культури і спорту Олександр Мазур), Кременчуцький льотний коледж НАУ (начальник Володимир Головенський, начальник фізичного виховання Микола Гальченко, завідуюча курсантської їдальні Олена Горбик, старший лаборант кафедри фізичного виховання Вадим Кулик), КДЮСШ «Авангард» (директор Іван Смородський), територіальний центр з обслуговування населення Автозаводського району департаменту праці та соціального захисту населення виконкому Кременчуцької міської ради (директор Лариса Дзюба, заступник директора Лідія Білаш).

Вітаємо спортсменів та їх тренерів з вдалим виступом!

Валерій Лекумович
Просмотров: 750 | Добавил: Нерусский | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz