Суббота, 18.05.2024
Сайт ГО КДЮЦС «Оріяна»
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Май » 9 » Фоторепортаж з відкритих міськрайонних змаганнь з легкої атлетики
16:29
Фоторепортаж з відкритих міськрайонних змаганнь з легкої атлетики

ШАНОВНІ ГОСТІ НАШОГО САЙТУ!

Пропонуємо переглянути маленький фоторепортаж з відкритих міськрайонних змагань з легкої атлетики серед спортсменів з обмеженими фізичними та сенсорними можливостями з міст Кременчука і Полтави, а також з Кременчуцького району, які відбулися 30 квітня 2014 року на стадіоні Кременчуцького льотного коледжу.

Фото 1: Учасники змагань вишикувалися для урочистої церемонії відкриття змагань.

Фото 2: Члени оргкомітету  Андрій Голівець, Світлана Карпук,Валерій Лекумович,Наталія Крамаренко,Олександр Кармазін,Яна Кендюх та Марія Ільчук(зліва направо) під час урочистої церемонії відкриття змагань.

Фото 3: Кращі легкоатлети – інваліди Кременчука, паралімійський чемпіон Андрій Голівець та кандидати до національної збірної команди України Владислав Косюк та Лейла Куровська після підняття Державного Прапору України.

Фото 4: На дистанції бігу на 60 м юні спортсмени з наслідками дитячого церебрального паралічу (зліва направо) Ярослав Карпенко з Полтави, Богдан Чаленко з с. Майбородівка Кременчуцького району, а лідирує у забігу ще один юний полтавчанин, Ілля Пятак.

Фото 5: Для восьмирічного учня 2 класу Кривушівської загальноосвітньої школи Михайла Яремки це були перші в житті змагання. На цьому фото він успішно долає дистанцію бігу на 60 м серед юних спортсменів з вадами слуху. Взагалі хлопець під керівництвом громадського тренера Кременчуцької філії «Інваспорту» з настільного тенісу Володимира Самойленка вже третій місяць опановує ази цієї цікавої і корисної гри.

Фото 6: Володар призу глядацьких симпатій  чотирнадцятирічний полтавчанин Віктор Кулаков, що брав участь у змагальному класі Т-35 серед юних спортсменів з наслідками ДЦП, неабияк приємно здивував своїм результатом досвідчених суддів Олену Шипову, Лідію Крамарєву та Ольгу Рижу (на фото - зліва направо).

Фото 7: До останнього сантиметру дистанції бігу на 100 м йшла запекла спортивна боротьба між полтавчанином Ярославом Карпенком та Богданом Чаленком з Кременчуцького району, фінішна пряма не виявила переможця – у хлопчиків абсолютно однаковий результат.

Фото 8: У своїй останній спробі в метанні спису змагального класу Т-37, 30-тирічний ветеран ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» Михайло Берчук встановлює свій особистий рекорд.

Фото 9: Одна з суддів змагань, ветеран інвалідного спорту, КМСУ з настільного тенісу Світлана Карпук консультує маленького дебютанта змагань Михайла Яремка перед першою спробою у метання тенісного м’яча.

Фото 10: Ядро штовхає Олексій Петриченко з с. Кам`яні Потоки Кременчуцького району, більш відомий спортивній громадськості як МСМК з паурліфтингу.

Фото 11: Катерина Філіпчук з Полтави впевнено крокує по дистанції бігу 400 м серед спортсменів з вадами слуху до результату першого дорослого спортивного розряду.

Фото 12: Єдина учасниця в інвалідному візку,13-ти річна Анастасія Сліпич під час церемонії нагородження.

Фото 13: Радісні і схвильовані юні учасники з Кременчуцького району Тимур Чирва (с.Червонознамянка), Марина Бабченко ( с. Вільна Терешківка) та Михайло Яремка (зліва направо) після церемонії нагородження  фотографуються на п’єдесталі пошани зі знаменитою в Україні спортсменкою, срібною призеркою Всесвітніх Літніх Спеціальних Олімпійських Ігор 2003 року Світланою Карпук.

Фото 14: Ініціатори проведення змагань Ірина Зикова, Яна Кендюх, Людмила Циганко, Валерій Лекумович, Андрій Голівець, Світлана Карпук та Марія Ільчук (зліва направо) після зробленої доброї справи.

 

    Чекайте інші новини інвалідного спорту на нашому сайті.  Як ми вже повідомляли, 22 травня у Полтаві відбудуться чемпіонати області з плавання та легкої атлетики серед спортсменів з обмеженими можливостями, де також будуть змагатися кременчуцькі спортсмени.

 

Просмотров: 1080 | Добавил: Нерусский | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Май 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz