Воскресенье, 19.05.2024
Сайт ГО КДЮЦС «Оріяна»
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2016 » Июль » 10 » Фінальні змагання з легкої атлетики Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе». Успіх юних дебютантів з Кременчука.
07:31
Фінальні змагання з легкої атлетики Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе». Успіх юних дебютантів з Кременчука.

  З 30 червня по 2 липня 2016 року у м. Миколаєві відбулися фінальні змагання з легкої атлетики Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» серед юних спортсменів з обмеженими фізичними та сенсорними можливостями.

  Кременчук та Кременчуцький район у складі збірної команди Полтавщини представляли троє дебютантів змагань такого рівня – 11-тирічний учень 5-Г класу ЗОШ №20 м. Кременчука Олександр Година, 13-тирічні Богдан Радько (7 клас школи-інтернату №21 м. Кременчука та Анастасія Подчєрнова (8-А клас ЗОШ №12 м. Кременчука), а також 12-тирічна учениця 7 класу Вільно-Терешківської ЗОШ І-ІІІ ступеню Марина Бабченко, юна спортсменка 2-го юнацького розряду.

  Змагання розпочалися 1 липня бігом на дистанції 60 м.

  Першим вступив у боротьбу у змагальному класі Т-35 молодшої вікової групи Богдан Радько. Хлопець добре стартував,але через 10 метрів впав один з його суперників на біговій доріжці поруч, Богдан перечепився через нього і теж впав. Але Богдан підвівся і закінчив дистанцію, на жаль, з п`ятим результатом.

  Серед хлопців змагального класу Т-36 молодшої вікової групи Олександр Година виборов срібну медаль,

  а серед дівчат об`єднаного змагального класу Т-43 – Т-44 у Анастасії Подчєрнової бронзова медаль.

  Серед дівчат молодшої вікової групи з вадами слуху Марина Бабченко встановила свій особистий рекорд, але це дозволило дівчинці посісти тільки 6-е місце.


  Після цього розпочалися змагання у метанні м`яча вагою 150 г серед хлопців.

  Богдан Радько та Олександр Година змагалися у об`єднаному змагальному класі F-35 – F-36 молодшої вікової групи.

У підсумку у Олександра – бронзова медаль, 

а у Богдана  срібна!


  Наступного дня зранку розпочалися змагання у бігу на дистанції 100 м. Богдан знову посів 5-е місце, а у Олександра і на цій дистанції «срібло».

  Анастасія Подчєрнова отримала у цьому виді програми срібну медаль.

  Марина Бабченко змагалася цього разу на дистації 200 м. Дівчині і цього дня не поталанило, хоча вона покращила свій минулорічний результат на 8 секунд, але це дозволило їй посісти тільки 4-е місце.


  Потім розпочалися змагання у метанні м`яча серед дівчат.

  Анастасія у впертій боротьбі виборює свою другу срібну медаль. Марина до останньої спроби була на третьому місці, але вона знову четверта.


  Таким чином вихованці тренера-викладача першої категорії Ірини Зикової у підсумку завоювали 5 срібних та дві бронзові медалі. 

  Всі ці медалі у дебютантів змагань такого рівня!


  Спонсорами юних кременчужан під час підготовки до змагань виступили ТОВ «Ратмір» (директор Петро Яременко),ТОВ «Оілгаз-інвест» (директор Олена Наконечна), ПП «Еверест», приватні підприємці Сергій Рибак, Сергій Денисенко, Світлана Рождественська, Віра Кириченко, ТОВ «Мікрофільтр» (директор Вадим Чекаль), депутат Кременчуцької міської ради, адвокат Руслан Ульянов, приватні нотаріуси Анатолій Веселовський та Надія Спиридович, ТОВ «Світ інструменту-2009» (директор Володимир Валюх), ТОВ «Тахіон плюс» (директор Олександр Олійник), фірма «12 вольт» (директор Володимир О. Самойленко).


  Побажаємо нашим юним землякам подальших успіхів у спорті.

Валерій Лекумович

Просмотров: 640 | Добавил: Нерусский | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz