Суббота, 18.05.2024
Сайт ГО КДЮЦС «Оріяна»
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2019 » Февраль » 27 » Черговий успіх кременчуцьких легкоатлетів - паралімпійців
20:53
Черговий успіх кременчуцьких легкоатлетів - паралімпійців

Черговий успіх кременчуцьких  легкоатлетів - паралімпійців

 

   

22 – 24 лютого 2019 року в легкоатлетичному манежі Сумського національного університету відбувся Чемпіонат України з легкої атлетики в закритих приміщеннях серед паралімпійців. У змаганнях взяли участь близько двохсот спортсменів з усіх регіонів України. Кременчук на змаганнях представляли МСУМК Андрій Голівець з ГО ФСК «Едельвейс» м. Кременчука, КМСУ Олександр Яровий з КДЮСШ «Авангард» м. Кременчука та двоє спортсменів з Кременчуцького відділення Полтавської обласної ДЮРСШІ -МСУ Владислав Косюк та КМСУ Тетяна Білик.

Андрій, Тетяна та Олександр виступали у штовханні ядра, а Владислав Косюк – у бігу на 200 та 400м.

Найбільшого успіху добився В. Косюк, який завоював золоту медаль у бігу на дистанції 400м. та срібну у бігу на 200м. змагального класу Т-35.

Серед спортсменів з вадами зору змагального класу F-12 срібну медаль у штовханні ядра завоював Андрій Голівець з результатом 14,56м. Від переможця, нашого колишнього земляка Романа Данилюка його відділили тільки 14см.

У змагальному класі F-20 Олександр Яровий теж отримав срібну медаль з результатом 14,30м. Він теж програв колишньому кременчужанину Максиму Ковалю.

Нажаль, невдало виступила Тетяна Білик, яка не змогла підтвердити розряд КМСУ та посіла тільки четверте місце у змагальному класі F-20.

У підсумку у кременчужан одна золота та три срібні медалі.

Готували спортсменів до змагань ЗТУ Ірина Зикова та ЗТУ Людмила Циганко з Полтавської обласної ДЮРСШІ, громадські тренери ГО ФСК «Едельвейс» та ГО РСК «Спешиал Олімпік» ЗТУ Віктор Лис та МСУ Дмитро Панчелін, а також ЗТУ Юрій Щипець з КДЮСШ «Авангард».

Фінансову підтримку для підготовки команди та її участі в змаганнях надали управління у справах сім’ї молоді і спорту виконкому Кременчуцької міської ради та Полтавський регіональний центр з фізичної культури і спорту  інвалідів «Інваспорт».

Спонсорами підготовки спортсменів Кременчуцького відділення Полтавської обласної ДЮРСШІ МСУ Владислава Косюка та КМСУ Тетяни Білик виступили ПП «Галактика»(директор Вадим Біліченко) ,  ПП «Вега»(директор Олексій Чорний), МКП «ЕКОГАЗ»(директор Світлана Велігоцька ),ТОВ «Інтер Кар Інжінірінг»(директор Микола Клітіну), ТОВ «Кредо» (директор Віктор Міщенко ), ТОВ «Промспецбуд»(директор Віктор Кузік), ПП «Світлодін» (директор Олена Захаріна), ПП «Союз Авто   Експрес» (директор Костянтин Мирошниченко), ТОВ  «Контакт плюс»(директор Петро Савенко), ТОВ БФ «Хортиця»(директор Анатолій Тягло), ТОВ «Локомотив – сервіс»(директор Юрій Тараник), ТОВ «Техснаб»(директор Сергій Нєщєрєт), ТОВ «Оілгаз-інвест»(директор Олена Наконечна), ПП «Еверест»(директор Олексій Линник), ТОВ НВП «Енерго плюс»(директор Євген Корф), ПП «Бітарт»(директор Сергій Булига),салон «Марія Арт Студіо»(директор Тетяна Борисова), приватні підприємці Андрій Бардін, Віра Кириченко, Світлана Олійник, Світлана Рожденственська, Віталій Бутенко. приватні нотаріуси Анатолій Веселовський. Наталія Волошина, Наталія Остахова, Надія Спиридович.

 

 

Валерій Лекумович

 
Просмотров: 430 | Добавил: Нерусский | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Февраль 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz