Суббота, 18.05.2024
Сайт ГО КДЮЦС «Оріяна»
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2015 » Июнь » 29 » 4500-й користувач сайту ariana.ucoz.ua
20:51
4500-й користувач сайту ariana.ucoz.ua

4500-й користувач сайту

ariana.ucoz.ua

 19 червня 2015 року  сайтом ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» м. Кременчука ariana.ucoz.ua  скористався 4500-й відвідувач. О 08.07 год. за київським часом коментар до статті нашого сайту (Головна сторінка) «Великий успіх у Кіровограді» написала  наша колега з сусіднього Комсомольська, керівник місцевої філії «Інваспорту» Тетяна Амельченя. 

Треба  сказати, що 4500-й відвідувач сайту став для нас дуже очікуваною, але не дуже приємною подією, тому що цієї події ми чекали більше півроку.Нажаль, треба констатувати  значне скорочення цікавості до нашого сайту. Вважаємо, що це пов’язано з загальною ситуацією в країні, а також з тим, що кожного дня ми зайняті більше питаннями виживання інвалідного спорту в нашому регіоні - усе менше і менше часу залишається для PR-у, хоча маємо бажання покращити якість сайту та збільшити число його користувачів.

      А зараз докладніше про ювілейного користувача.

   

       Тетяна Василівна Амельченя працює в нашій галузі з 1 лютого 2014 року. У неї, як у багатьох мешканців колишнього Радянського Союзу цікава з географічного боку біографія, Тетяна Марініна (її дівоче прізвище) народилася у Верхньо – Уральському районі Челябинської області (РСФСР), середню школу закінчила у м. Рудному Кустанайської  області (Казахстан), педагогічний інститут за фахом «Педагогіка та методика початкового навчання» – у м. Шадринську Курганської області Росії, а з1988 року почала працювати спочатку у одному з дитячих садочків м. Комсомольська Полтавської області, а потім у молодших класах ЗОШ №6 м. Комсомольська -  всього її педагогічний стаж складає більше 20 років.

   

            До нової роботи Тетяна поставилася дуже відповідально та творчо. І ми бачимо, як за цей час новими барвами засяяла робота Комсомольської філії «Інваспорту».З`явилася нова секція - бочча, новий напрям у легкій атлетиці - штовхання ядра інвалідами – візочниками зі стільця, у ній вперше в історії інвалідного спорту Комсомольська з`явився  чемпіон України серед дорослих і кандидат у майстри спорту з легкої атлетики Микола Федоренко, значно зросла кількість всеукраїнських та міжнародних змагань, у яких брали участь спортсмени з обмеженими фізичними та сенсорними можливостями м. Комсомольська, у місті пішов активний розвиток руху Міжнародної Спеціальної Олімпіади, розпочалися колективні відвідування спортсменами – інвалідами футбольних матчів першої ліги чемпіонату України тощо. Має Тетяна Амельченя і хоббі - у вільний час займається валянням, цим методом вона виготовляє сукні, шарфи тощо, бере участь у регіональних та всеукраїнських виставках та ярмарках народної творчості. Тетяна заміжня, має чоловіка Ігора, до речі, однокласника, який працює на Полтавському ГЗК. У подружжя Амельченей дві дорослі дочки – Юлія та Оксана, син Ігор цього року закінчив 11 класів, серьозно займається спортом – є кандидатом у майстри спорту України з веслування на каное. Має Тетяна і двох онуків - Єву та Костю.

   

23 червня  у приміщенні відділу з фізичної культури і спорту виконкому Комсомольської міської ради спеціаліст Кременчуцької філії «інваспорту» Яна Кендюх   привітала колегу та вручила їй цінний подарунок – набор канцелярських виробів.

Користуючись нагодою, адміністрація сайту  знову закликає Вас активніше відвідувати наш сайт та отримувати подарунки! Ви не пожалкуєте!

Валерій Лекумович

Просмотров: 664 | Добавил: Нерусский | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Июнь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz